Blat roboczy w kuchni to chyba jedyna powierzchnia, która jest najbardziej eksploatowana w użytkowaniu. Dlatego też od blatu kuchennego oczekujemy odporności na wysoką temperaturę, ścieranie czy zarysowania, jednocześnie oczekując nowoczesnego designu.
Wybór odpowiedniego blatu kuchennego jest niezmiernie ważny z powodu wielu czynników.
Blat roboczy codziennie jest intensywnie użytkowany, dlatego oczekujemy od niego wytrzymałości i odporności na wiele czynników, takich jak ścieranie, czy wysoka temperatura. Chcemy również, żeby nasz blat był idealnie wkomponowany w całość urządzonej kuchni.
Ma być nowoczesny i podążać za światowymi trendami w urządzaniu wnętrz. Wszystkie wymagania spełnia seria Blatów Duropal Compact firmy Pfleiderer.
Blaty Duropal Compact wykonane są z litego kompaktowego laminatu HPL o grubości 12 mm. Cała kolekcja składa się z 12 dekorów, które wpisują się w najnowszy design.
Ważny jest wybór odpowiedniej struktury blatu, ale nie mniej ważna jest jego obróbka i montaż, w taki sposób, żeby służył nam latami. Jak prawidłowo obrabiać blaty kompaktowe? Jak osadzić w nich np. zlewozmywak? Jak estetycznie łączyć elementy blatów Duropal Compact?
Eksperci z firmy Pfleiderer, w czasie szkolenia online, odpowiedzą na te i inne pytania, dotyczące obrabiania cienkich blatów Duropal Compact.
Szkolenie zaplanowane jest na 4 czerwca, w godzinach 10.00- 11.30.
Firma Korner, która jest partnerem handlowym Pfleiderer, zaprasza do rejestracji i wzięcia udziału w szkoleniu.