Jedną z atrakcji Dni Radomska jest Festiwal Smaków. Festiwalowe stoiska rozlokowane się wzdłuż ul. A. Krajowej.
Festiwal Smaków towarzyszy Dniom Radomska już drugi raz. Na odwiedzających czeka radomszczańska zalewajka, tatarczuch, kugiel, wędliny i przetwory warzywne, certyfikowane oscypki, obwarzanki, piwa regionalne, wina i nalewki. Na miejscu można zakupić tradycyjne wyroby, takie jak: miody, chleby, konfitury, lecznicze mydła, regionalne alkohole czy rękodzieło.
Nowością na Festiwalu jest strefa food trucków z daniami z różnych stron świata. W menu m.in.: autorska Tortilla i Quesadilla w rożku z grillowanym kurczakiem oraz wege, zapiekanki z różnymi dodatkami, burgery wołowe w kilku odmianach, specjały kuchni żydowskiej, Fish & Chips, American Classic BLT czy Korean Butcher.
Stoiska można odwiedzać również w drugim dniu święta miasta (4 czerwca) w godz. 11.00 – 20.00.